Personal Fashion, Beauty and Lifestyle Blog

IK KOM VANAF VANAVOND OP TV – PREVIEW GENAAID

November 14, 2018.Floortje.0 Likes.0 Comments

Vanavond gaat het dan eindelijk allemaal beginnen; het nieuwe TV programma GENAAID waar ik aan mee heb gedaan! Na al het lange wachten en het veel te lang stil te moeten houden, kan ik het dan eindelijk echt van de daken schreeuwen. Het is een hele heftige en emotionele rollercoaster geweest, waar ik nog steeds in spin om eerlijk te zijn. Hoe erg ik er naar uit kijk de eerste aflevering vanavond te kijken, hoe erg ik er ook tegenop kijk. Met name om de confrontatie die ik daar heb meegemaakt weer te beleven. Vanuit het diepste van mijn hart hoop ik dat jullie gaan kijken, ook de confrontatie aan gaan en te voelen wat ik heb gevoeld. Dit is de manier om de wereld samen te verbeteren en ik hoop dat dit een mooi begin ervan is.

In deze video leg ik meer uit over het programma en geef ik een kleine sneakpeak van de verschrikkelijke, maar gelukkig ook hele leuke momenten. Jullie kunnen vanaf morgen ook iedere dag een report-video op mijn kanaal verwachten waarin ik de aflevering van die week review. More to come dus! Hopelijk kijken jullie vanavond – en de komende zes weken op iedere woensdag – met mij mee om 20:20 uur op NPO3!

BEKIJK DE PREVIEW HIER!

Meer van programma vind je hier!


Tonight is finally the night; the new TV-programma GENAAID, which I am part of, will finally start! After all the waiting and keeping it secret for so long, I can finally say it out loud. It has been an intense and emotional rollercoaster I have been going through, or still be right in to be honest. How much I look forward to watch the first episode, how much I am scared to do so as well. Especially to re-live the experience and see the confrontation again. From the deepest of my heart, I hope you will all watch it tonight, to also see what I have seen and feel how I felt. This is the way to make a better world together and I hope this will be just a small beginning of that.

In this video I will explain more about the programma and give little sneak peaks of what to expect. From the most horrible moments, to the best ones. Sorry it is in Dutch only, but I will try to write a report in English as well. More to come! So spread the news and watch it with me tonight – and every Wednesday for the coming six weeks – at 20:20 on NPO3!

Watch my other videos here

SUBSCRIBE HERE

Add comment

Copyright © 2019 Floortjeloves. | Visit FloorPR for PR and Marketing services